Instructiuni de utilizare


PROTECTIE DENTARA MULTIFUNCTIONALA
 

Atela dentara multifunctionala este simplu de utilizat si de intretinut, realizata dintr-un material premium - ultraslim, gutiera dentara este solutia

 

Puneti apa la fiert

Mai intai fierbeti putina apa, apoi indepartati-o de pe sursa de caldura. Puneti gutiera dentara in apa fierbinte si lasati-o sa stea aproximativ 20 secunde.


Scoateti gutiera dentara

Scoateti atela dentara si asezati-o pe un prosop de hartie. Dupa ce o lasati la racit timp de aproximativ 1 minut, puneti gutiera dentara in gura pentru a incepe procesul de aranjare.


Aranjati-o cu grija

Dupa aranjarea atelei dentare, inchideti gura si muscati usor, in timp ce pliati marginile folosind degetele si limba. Pentru o potrivire mai buna, va recomandam scoaterea aerului cu ajutorul gurii.


Dupa 1 minut

Dupa ce ati realizat aranjarea gutierei dentare, mentineti-o in gura timp de 5 minute pentru a seta forma ei. Apoi, scoateti-o usor si plasati-o sub apa rece pentru a va asigura nu se va strica pe viitor.

 

Daca toti pasii au fost facuti corecti, gutiera dentara multifunctionala ar trebui sa fie usor de montat putand fi indepartata cu o singura mana. Daca atela dentara nu este destul de puternica sau confortabila, ea poate fi decupata pentru o potrivire mai corecta sau se poate repeta procesul de la pasul 1

 

Descopera atuurile acestui produs


Uita de problemele cauzate de bruxism si disconfort dentar. Gutiera dentara multifunctionala OzDenta este alegerea ideala pentru tine.


Contacteaza-ne